Nejmar obećao prelazak kod Bekama: Da li je ovim pecnuo Mesija?

Autor:

Sport

05.12.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar nagovestio je da bi u budućnosti mogao da zaigra u Premijer ligi.

RepublikaFoto: instagram.com/neymarjr
Nejmar

Brazilski reprezentativac je često dovođen u vezu sa engleskim klubovima, a interesovanje za njega su, između ostalih, pokazali Mančester Junajted i Mančester siti.

Nejmar je postigao 43 gola na 48 utakmica otkako je napustio Barselonu i prešao u redove ‚Svetaca‘ u leto 2017. godine. Njega je fudbaler Sitija Benjamin Mendi pitao da li bi razmislio o prelasku u Premijer ligu na svom zvaničnom sajtu, a Nejmar mu je odgovorio:

- Ne znamo šta donosi sutra, ali verujem da svaki veliki igrač jednog dana mora da igra u Premijer ligi. Nadam se da ćeš nastaviti da uživaš tamo jer zaslužuješ samo najbolje.

Pojedini španski mediji u poslednje vreme spekulišu da bi Nejmar mogao da napusti Parižane predstojećeg leta, a kao opcija se pominje i povratak u Barselonu. To bi dovelo i do novog susreta sa Luisom Suaresom, koji je takođe postavio pitanje Brazilcu, a zanimalo ga je zašto toliko često menja frizuru.


- Ne znam, volim da menjam stvari, a kosa je prva stvar kod koje želim da isprobam nešto novo. Ne znam zašto volim da se glupiram, ali zapravo znam da se tebi to sviđa. Pomalo sam lud i mogu sve -naglasio je Nejmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading