Perez bi da spoji Ronalda i Mesija

Autor:

Sport

04.12.2018

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi imaće priliku da se susretnu posle nekoliko meseci.

RepublikaFoto: youtube.com/FootoZ
Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Kako prenose mediji u Španiji, Portugalac je najavio da će prisustvovati 9. decembra u Madridu utakmici između River Plejta i Boke Juniors u finalu Kupa Libertadores.

Tamo će, svakako biti i Lionel Mesi, tako da bi moglo da se dogodi da veliki rivali sede jedan do drugog u svečanoj loži stadiona "Santjago Bernabeu".

Tome i prilog ide i raspored njihovih klubova. Juventus se u petak, 7. decembra sastaje sa Interom, dok Barselona u subotu igra gradski derbi sa Espanjolo. Dakle oba igrača imaće slobodnu nedelju i priliku da gledaju veliki okršaj argentinskih klubova. 


Takođe "As" prenosi da lično predsednik Reala, Florentino Peres, želi da sa njim u predsedničkoj loži sede Mesi i Ronaldo. 

Dvojica igrača su bili dominantni u protekloj deceniji, podelivši među sobom deset "Zlatnih lopti". Njihovu dominaciju je ove sezone prekinuo igrač Reala Luka Modrić kojem je priznanje uručeno u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading