"Zasmejavate me, neke stvari nemaju smisla"

Autor:

Sport

04.12.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone smatra da su fudbaleri "jorgandžija" uvek bili u podređenom položaju u odnosu na igrače Reala u svim izborima za najbolje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

Argentinac se glasno zalagao da Antoan Grizman dobije Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera sveta u 2018. godini, ali je priznanje Frans fudbala na kraju završilo u rukama veznjaka gradskog rivala Luke Modrića.

- Igračima koji su u Atletiku otežan je dolazak do nagrada jer smo u istoriji uvek morali duplo više da radimo kako bismo se približili nekim važnijim klubovima. Da sam na Grizmanovom mestu bih bio srećan. Osvojio je Svetsko prvenstvo, a to je jako teško uraditi. Čestitam Modriću, imao je veliku sezonu, ali za mene su najbolji bili Rafael Varan i Grizman - izjavio je Simeone.

Trener Atletika se nasmejao kada su ga novinari pitali da li su njegovi igrači dovoljno cenjeni, a nije propustio priliku da 'prozove' igrače "kraljevskog kluba."

- Ha-ha. Zasmejavate me jer želite da kažem ono što već znate. Kurtoa ode u Real i odmah postane najbolji golman na svetu, a kad je bio kod nas, nagradu je dobio Kejlor Navas. Neke stvari nemaju smisla. U svetu fudbala moraš da znaš gde si i šta te čeka i onda je lakše živeti - istakao je Simeone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading