NI REČI O PSŽ-U: Milojević - Spartak ima identitet

Autor: Tanjug

Sport

04.12.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da očekuje sjajan meč protiv Spartaka na renoviranom terenu u Suboticu, ali i ponovio da je za njegov tim prvenstvo prioritet i da se cilj zna.

RepublikaFoto: Starsport

- Očekuje nas duel na novom terenu, protiv izvrsne ekipe koja ima jasan identitet. Neće biti lako, Spartak je beležio sjajne rezultate u Evropi početkom sezone, a iz ličnog primera svesni smo koliko je zahtevno boriti se na tri fronta. Povrede su ih omele u velikoj meri, ali je jasno da poseduju kvalitet. Trener Rogan implementirao je svoj stil igre, pa Subotičane krasi agresivan, ofanzivan fudbal - rekao je MIlojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo svakodnevno razgovara sa igračima kako bi se ispravile neke loše stvari i držao kontinuitet dobrih igara. On takođe nije hteo da govori o meču protiv PSŽ-a u Ligi šampiona.


- Sve misli usmerene ka Subotici. Kao sam mnogo puta ponovio prvenstvo je prioritet i u potpunosti smo fokusirani na naredni izazov. Preostaje da vidimo posle treninga koji igrači su nam na raspolaganju, odnosno kakva je zdravstvena situacija. Stojković je počeo da trenira, a Boaći i Čaušić već su dobili minutažu. Čak i da su svi spremni postoji ogranicenje po broju stranaca zbog kojeg bi dvojica bila van konkurencije. U svakom slučaju, ko god da izađe na teren siguran sam da će pružiti maksimum - istakao je Milojević.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u sredu od 16 sati u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading