SKANDAL NA ZLATNOJ LOPTI - Od najbolje fudbalerke tražili da "tverkuje"

Autor:

Sport

04.12.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Modrić proglašen je za najboljeg fudbalera, ali posle dodele Zlatne lopte u centru pažnje našao se jedan veliki skandal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čovek zadužen za puštanje muzike Martin Solveig je pitao 23-godišnju Norvežanku Adu Hegerbeg, koja je proglašena za najbolju fudbalerku sveta, da li zna da "tverkuje".

Hegerberg je bez dvoumljenja rekla "ne", a Solveig se posle ceremonije izvinio Norvežanki, istakavši da mu je ona kasnije rekla da je shvatila da se "samo šalio".

 

 

- Izvinjavam se svima koje sam možda uvredio. Ovo je bila šala, verovatno loša, i zbog toga se izvinjavam. Malo sam se iznenadio reakcijama na internetu, nisam želeo nikoga da uvredim. To je proizašlo iz slabog nivoa mog engleskoj jezika, nisam želeo nikoga da uvredim niti sam znao da će uvredljivo. Posebno ne nakon što smo plesali uz Frenka Sinatru - rekao je 42-godišnji francuski muzičar. 

I pored toga što mu ona ništa nije zamerila, Francuz se našao na ozbiljnom udaru javnosti...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading