ŠIRI BIZNIS: Pike pikirao da kupi fudbalski klub

Autor:

Sport

02.12.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Đerar Pike uveliko misli na dane kada bude završio igračku karijeru. On ima novi biznis plan, kupovinu fudbalskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gerard Pike

U pitanju je drugoligaš Reus Deportivo koji je trenutno na 20. mestu tabele Segunde i u velikim je finansijskim problemima.

Pike, koji je jedan od osnivača kompanije "Kosmos", koja se obavezala da će finansirati novi format Dejvis kupa, nije samo zainteresovan za ulaganja u tenis.

Pike ima interese u jednoj televizijskoj kompaniji i čest je gost na poznatim svetskim univerzitetima gde drži predavanja iz oblasti menadžmenta u sportu. 

Kako stvari stoje, Pike smatra da bi pet miliona evra bilo dovoljno da kupi pomenuti katalonski klub, a to planira da učini uz pomoć nekadašnjeg generalnog direktora Barselone Đoana Olivera. 

Ta suma bila bi dovoljna da klub izbegne bankrot, a ostaje da se vidi da li će biti još zainteresovanih za kupovinu ovog kluba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading