DŽEKO: Imamo kvalitet, hoćemo na EP

Autor:

Sport

02.12.2018

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko rekao je da je Italija favorit u kvalifikacionoj grupi za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali da će njegov tim dati sve od sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

Bosna i Hercegovina će biti smeštena u grupi I sa Italijom, Finskom, Grčkom, Jermenijom i Lihtenštajnom, a prve utakmice igraju se u martu naredne godine.

- Mislim da smo dobili grupu u kojoj možemo da igramo sa svima. Italija je na papiru prvi favorit, a ponovo igramo sa Grcima, koji očigledno ne mogu da nas zaobiđu u kvalifikacijama. Na svakoj utakmici moramo da damo sve od sebe, kao i do sada i nadati se najboljem. Kvalitet imamo, a videćemo za šta će biti dovoljan. Želja je, naravno, plasman na Evropsko prvenstvo i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo - istakao je Džeko.

Od protivnika BiH u kvalifikacijama, dve selekcije su osvajale titulu prvaka Evrope - Italija 1968. i Grčka 200. godine.


Kvalifikacije će se igrati od 21. marta do 19. novembra naredne godine, a na EURO će se plasirati po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, a poslednja četiri predstavnika biće poznata posle plej-ofa Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading