OGROMNA ČAST ZA MITROVIĆA: Nosio traku,i to kakvu...

Autor:

Sport

02.12.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fulama doživela je poraz u derbiju zapadnog Londona od Čelsija sa 2:0. Ipak, iako nije dao gol na ovom meču naš Aleksandar Mitrović zapamtiće ovaj dan, verovatno, do kraja života.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović sa kapitenskom trakom

Iako je tek stigao na klupu "Kotidžersa" Klaudio Ranijeri nema dilemu. Ogromno poverenje ukazao je srpskom reprezentativcu i najboljem strelcu naše reprezentacija, ali i samog Fulama.

Mitrović je nakon izlaska iz igre Toma Kernija dobio kapitensku traku što dovoljno govori o tome koliko je poverenje iskusnog stručnjaka u odličnog napadača koji mu se na debiju odužio sa dva gola, ali nije mogao protiv Čelsija da pronađe put do mreže. Zanimljivo je da je traka bila u LGBT bojama, i tu u okviru kampanje podrške da za LGBT osobe i njihovu uključivanje u sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Nema sumnje da i nakon odlaska Slaviše Jokanovića naš Mitar ima posebno mesto u srcu svih u Fulamu, od navijača pa do trenera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rade

03.12.2018 03:07

Sram ga bilo .idiot.