Navijači Rivera i Boke zajedno na tribinama: PORED PUTA, ZA KARTE MORAJU DA IZDVOJE OVOLIKO

Autor:

Sport

02.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama, karte za revanš finala Kopa Libertadores između River Plejta i Boke Juniors koštaće između 80 i 300 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Odluka da se Superklasiko odigrana van Argentine doneta je još u utorak, a u četvrtak je saopšteno da će se Boka i River u borbi za titulu sastati na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, 9. decembra.

Pošto je prvi meč na Bombonjeri završen sa 2:2, pred duel na Monumentalu navijači Rivera napali su klupski autobus Boke povredivši nekoliko igrača, zbog čega je revanš odložen.


Utakmica je u rukama globalne kompanije IMG, koja je i posredovala u tome da se Superklasiko odigra na stadionu Santijago Bernabeu. 

Još se dogovara tačan način prodaje karata s obzirom na to da je prodato svih 60.000 karata za meč na Monumentalu. Svi oni imaće pravo preče kupovine za utakmicu u Madridu, a ulaz će biti dozvoljen i sa kartom za utakmicu na Monumentalu. 

U Argentini je gostujućim navijačima zabranjeno da prisustvuju utakmicama, ali preostalih 21 hiljadu karata za madridski meč podeliće navijači Boke i Rivera.

Uzevši u obzir neobične okolnosti i potencijalni dolazak desetine hiljada navijača u Madrid, još se ne zna kada će i kako početi prodaja karata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading