TRENERI NISU ZADOVOLJNI: Ali navijači moraju biti

Autor:

Sport

30.11.2018

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri fudbalskih klubova Bačke i Napretka, Dragan Đorđević i Milorad Kosanović bili su nezadovoljni posle današnjeg remija u Super ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

- Sami sebi smo dali tri gola. Kod 2:1 smo morali da realizujemo šanse koje smo imali. Drago mi je da je populacija fudbalskih ljudi videla da Bačka igra moderno, da hoće da se takmiči. Treba nam vremena. Posle svega što se izdešavalo mogu da čestitam svojim momcima na želji i htenju. Očekujem još bolje igre od tima, od pojedinaca da se više takmiče i žele - rekao je Đorđević za Arenu posle utakmice.

Prva utakmica 18. kola Super lige Srbije završena je nerešeno 3:3 u Bačkoj Palanci.

- Nisam zadovoljan bodom i igrom jer mi moramo i možemo mnogo bolje. Primili smo opet golove iz dva penala, napravili grešku kod drugog gola, promašili nekoliko dobrih šansi. Nismo imali igru kakvu imamo. Igrači se žale, da li je zato što je mnogo hladno, teren zaleđen, ali bilo je mnogo grešaka u pasovima... Podlegli smo ovoj atmosferi, seljačenju i nisam zadovoljan - kazao je Kosanović.


Napredak je prekinuo seriju od četiri pobede i peti je na tabeli srpskog prvenstva sa 32 boda. Bačka zauzima 11. poziciju sa 17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading