MILAN BORJAN NE OČAJAVA POSLE PORAZA ZVEZDE U NAPULJU: MU*IMA NA PSŽ, PA U LIGU EVROPE!

Autor:

Sport

30.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubila je Crvena zvezda od Napolija u 5. kolu C grupe Lige šampiona (3:1), ali nije i optimizam da može prezimiti na međunarodnoj sceni. Hrabro su i skupo izabranici Vladana Milojevića još jednom prodali kožu više od desetostruko vrednijem rivalu, zbog čega veruju da imaju čemu da se nadaju protiv PSŽ pred svojim navijačima 11. decembra u poslednjem kolu u eliti.

Milan Borjan

Pobeda nad "svecima" mogla bi da znači proleće u Ligi Evrope, naravno, uz pobedu Napolija protiv Liverpula!

BESPOŠTEDNA BORBA

Među crveno-belima, iako je primio tri gola, dominantna figura ponovo je bio Milan Borjan (31). Golman se busa u grudi i žargonski najavljuje bespoštednu borbu na Marakani za desetak dana.

- Još smo u igri, imamo šanse za Ligu Evrope. Daćemo sve od sebe, igramo protiv jakog protivnika, ali nikad se ne zna, možda ćemo i proći. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima, zašto ne bismo i PSŽ?! Da ne budem vulgaran, ali treba da izađemo na teren sa dosta onih "muških stvari" i pokušamo da dođemo do pobede - istakao je Borjan.

Milan Borjan

I DOGODINE U LŠ

Uporište za optimizam golman crveno-belih ima u svojim vrhunskim partijama. Uprkos 13 primljenih golova, sa 33 odbrane u pet kola Borjan je najbolji čuvar mreže u eliti koju čine 32 ekipe. Prate ga golman PSV Žeroen Zoet sa 29 i Interov Samir Handanovič (28), dok ostali imaju u proseku po 15 intervencija. Ako nastave ovako i pritom osvoje titulu u Srbiji, crveno-beli mogu da ponove uspeh od ove godine.

- Greške su nas koštale, ali idemo dalje. Moramo da podignemo glave, da se sa Parižanima borimo za treće mesto. Onda da u Srbiji osvojimo duplu krunu, pa da sledeće godine probamo da nešto napravimo u Ligi šampiona - dodao je Zvezdin golman rodom iz Knina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading