"Orlovi" napredovali šest mesta

Autor:

Sport

29.11.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za čak šest mesta na najnovijoj FIFA svetskoj rang listi. Srpska reprezentacija je sada na poziciji 29, a prva je i dalje Belgija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Posle dvostruke pobede u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije Srbija je uspela da napreduje čak šest mesta na najnovijoj FIFA rang listi. Srpska reprezentacija je sada na poziciji 29, a time je iza sebe ostavila selekcije Venecuele, Paragvaja, Republike Irske ali i Bosne i Hercegovine.

BiH je trenutno na poziciji 34. uprkos plasmanu u A grupu Lige nacija. 

U prvih deset nema mnogo promena. Prva je i dalje Belgija, druga je Francuska, treći je Brazil dok je Hrvatska na četvrtoj poziciji. Peta je selekcija Engleske, dok su Portugalija i Urugvaj zamenili mesta pa su Portugalci sada šesti. 

Švedska je takođe imala bitan napredak i ta reprezentacija je sada na poziciji 14, koju deli sa Holandijom dok je na poziciji 16 Nemačka. 

Crna Gora je zabeležila pad od pet mesta pa je sada na poziciji 44. Slovenija je i dalje 62, a Makedonija 68. reprezentacija na svetu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading