MRKELA: Možemo da pomrsimo konce

Autor:

Sport

28.11.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prihvatio je ulogu autsajdera na gostovanju Napoliju u Ligi šampiona, ali i podsetio da je tim Vladana Milojevića ranije znao da sruši favorite.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Mrkela je aludirao na pobedu protiv Liverpula u prošlom kolu Lige šampiona, ali i na eliminacije Salcburga, Krasnodara, egal susrete sa Napolijem i Arsenalom... 

- Očekujem tešku utakmicu, Napoli je izvanredna ekipa. Mi smo u celoj grupi autsajderi, bićemo i u Napulju, ali autsajderi koji mogu da pomrse račune favoritima - rekao je Mrkela Tanjugu u Napulju.

Kako kaže, Zvezda neće ispustiti priliku ukoliko joj se ukaže.


- To smo pokazali protiv Liverpula, kada nam se ukazala prilika mi smo je iskoristili... Ako budemo imali šansu protiv Napolija verujem da ćemo uspeti - poručio je Mrkela i dodao da je potrebna i doza sreće.
RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Puno poverenje ima u igrače koji istrče na teren San Paola, naglašava Mrkela.

- Verujem da su igrači stekli iskustvo. Naravno da ne očekujem visok poraz kao što je bio u Parizu i Liverpulu,već da svaki igrač pruži maksimum, bude odvažan i pokaže kvalitet. Verujem da ga imamo - zaključio je sportski direktor.

Utakmica 5. kola C grupe Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat na stadionu San Paolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading