Deko nije slučajno došao u Humsku!

Autor: Večernje novosti

Sport

27.11.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler, Deko, ovih dana je boravio u Beogradu i bio gost Partizana. On je otkrio da želi da sarađuje u budućnosti sa crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Deko i Milorad Vučelić

Nekadašnji fudbaler Porta i Barselone posetio je stadion u Humskoj, muzej "crno-belih", ali takođe gledao utakmicu protiv Dinama iz Vranja.

On je u razgovoru za "Večernje novosti" otkrio da sada radi kao agent i da želi da sarađuje sa Partizanom.

- Imam neke prijatelje u Beogradu, i prvi razlog je da posetim njih. Sada radim sa fudbalerima, agent sam mnogim igračima, a Partizan je jedan od velikih klubova, koji ima mnogo talenata, ima mnogo fantastičnih igrača. Srbija je inače i fudbalska zemlja i zato sam i ovde. Predsednik Milorad Vučelić i direktor kluba Miloš Vazura, kao i celo rukovodstvo su me ljubazno primili, ovo je prva poseta, verujem ne i poslednja. Nadam se da ćemo raditi nešto zajedno, sada sam tu da bih video kako se ovde radi- rekao je Deko za "Večernje novosti". 

RepublikaFoto: FK Partizan

Od završetka karijere 2013. u Fluminenseu, Deko nije usko vezan za teren, ali je normalno ostao u fudbalu. 

- Stvorio sam kompaniju u kojoj su igrači i njihovi agenti. Tu su igrači iz Brazila, Portugala, ima mladih igrača, ima velikih koji igraju po Evropi. Vratio sam se u Portugal s porodicom pre dve i po godine, a imam i kuću u Brazilu i puno putujem, pokušavajući da budem u fudbalu na drugačiji način- dodao je Deko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading