NEJMAROVIH 5.000 razloga za sreću svakih sat vremena

Autor: blic.rs

Sport

03.08.2017

08:47 >> 14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar je trenutno najskuplja svetska atrakcija, jer će njegov prelazak iz Barselone u PSŽ koštati između 220 i 230 miliona evra. Ali tu se priča ne završava, jer detalji u vezi sa platom brazilskog fudbalera tek treba da budu objavljeni. Cifre koje su u opticaju zaista su vrtoglave, a gotovo da je nemoguće izračunati sveukupnu sumu, a da se ne zabrojite.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svaki minut po 85 evra na računu: Nejmar

Godišnje, plata bi mu bila 45 miliona evra. To, samo po sebi, zvuči neverovatno, pa ćemo probati da to svedemo na neke manje brojke, ujedno i manje vremenske intervale.

Nejmar će na nedeljnom nivou primati 865.000 evra. Da ne merimo sad to sa našim i evropskim prosekom, jasno je koliko to odudara od bilo čega dosad poznatog. Ne samo u svetu sporta.

A ako neko ima 865.000 evra nedeljno, to znači da svakog dana zaradi 123.571 evro.

A to znači da je svakog sata plaćen po 5.148. Bilo da igra, čita, jede, spava. Svakog sata, malo više od 5.148 evra.

Tempo zarade je takav da, ako vam je bilo potrebno dva minuta da stignete od početka do kraja ovog teksta, Nejmar će za to, vreme vašeg čitanja, biti bogatiji za 170 evra. Jer će zarađivati 85 evra svakog minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading