Lacio izvukao bod protiv Milana: Sergej malo više od sat na terenu

Autor:

Sport

25.11.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 13. kola Lacio je na domaćem terenu remizirao sa Milanom 1:1 (0:0), a bod domaćinu doneo je u 94. minutu rezervista Hoakin Korea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice

U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja, a kada je Irac Frenk Kesi u 78. minutu postigao pogodak nakon šuta Kalabrije, delovalo je da će Milan odneti tri boda iz prestonice.

Ipak, u 94. minutu Lacio je došao do vrednog boda u borbi za mesta u evropskim takmičenjima - nakon jedne ubačene lopte u šesnaesterac Milana Korea se odlično snašao i šutirao po zemlji sa ivice šesnaesterca savladavši Đanluiđija Donarumu za veliko slavlje na Olimpiku.

 

U ekipi Lacija Sergej Milinković-Savić odigrao je 65 minuta pre nego što je zamenjen, a za to vreme je dobio i žuti karton.

Nakon remija Lacio je i dalje ispred Milana sa jednim bodom više - iz 13 mečeva sakupili su ih 23 i nalaze se na četvrtoj poziciji. U narednom kolu "Lacijali" gostuju fenjerašu Kjevu, a Milanu na San Siro dolazi Parma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading