STRELAC HASKIĆ: Bitno da nismo izgubili od Zvezde!

Autor:

Sport

25.11.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

fudbaler Radničkog iz Niša Nermin Haskić ocenio je da je njegova ekipa zasluženo osvojila bod protiv Crvene zvezde i nastavila seriju dobrih rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

- Pre utakmice sam rekao da očekujem lep meč za publiku i igrače, sa mnogo golova i dobrih akcija. Smatram da je krajnji rezultat zaslužen i dobar za nas. Važno je da nismo izgubili i da smo nastavili seriju koja traje još od prve utakmice sa Zvezdom. Iz ovog meča možemo mnogo da dobijemo pred predstojeće utakmice. Imamo još četiri meča do zimske pauze i trudićemo se da nastavimo sa kvalitetnim partijama i da ostanemo na ovoj poziciji - rekao je Haskić za klupski sajt.

Napadač iz Bosne i Hercegovine je juče postigao gol, a bio je strelac i u utakmici protiv Partizana. On je sa osam golova drugi strelac Super lige Srbije.


- To mi mogo znači. Jedan od razloga mog dolaska u Srbiju su upravo te utakmice i drago mi je što sam uspeo da postignem golove. Ne bih stavljao sebe u prvi plan, jer smo mi odličan kolektiv, a normalno je da u utakmicama iskoči pojedinac - naveo je napadač Radničkog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading