ZAHUKTAVA SE SUPERLIGA: Napredak sa igračem manje bolji od Mačve!

Autor:

Sport

24.11.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka upisali su četvrtu vezanu pobedu u domaćem prvenstvu, pošto su u 17. kolu savladali ekipu Mačve sa 2:0. Spartak je u Subotici dobio Bačku sa 3:0, zabeleživši tako prvi trijumf posle tri remija.

RepublikaFoto: Starsport
Kosanović zadovoljan!

Tim Milorada Kosanovića slavio je uprkos tome što je od 37. minuta imao igrača manje. Kontrolisali su domaći sve vreme situaciju na terenu, stvarali su više šansi, pa su više šuteva uputili u okvir gola. 

Iako su od 37. minuta imali igrača više zbog isključenja Miloša Ostojića, fudbaleri Napretka savladali su Mačvu sa 2:0 pogocima Envera Alivodića u 29. minutu i najboljeg strelca lige Alekse Vukanovića, koji se u 83. minutu upisao sa bele tačke. 

Spartak je i dalje, prinudno, domaćin u Kuli, ali to ovog puta nije smetalo izabranicima Predraga Rogana da dođu do ubedljivog trijumfa protiv Bačke.

Vođstvo domaćima doneo je Ilić autogolom u 31. minutu. I to je praktično sve što se desilo u prvih 45 minuta.

U drugom poluvremenu, Spartak je bio konkretniji, što je rezultiralo sa dva gola izabranika Predraga Rogana. U 57. minutu precizan je bio Obradović, da bi 11 minuta kasnije Milošević postavio konačni rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading