IBRA IPAK IDE NA POZAJMICU!

Autor:

Sport

24.11.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu u italijanski Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović ide u Milan!

Ibra je igrao odlično od odlaska na američki kontinent pa LA Galaksi nije spreman da ga proda. Pozajmica bi, s druge strane, bila opcija koja zadovoljava i jednu i drugu i treću stranu piše Gazeta delo Sport.

Kod Amerikanaca je u toku plej-of koji se ubrzo završava, posle čega sledi pauza do marta i početka nove sezone, pa bi se Ibrahimović u takmičarskom ritmu pridružio ekipi u junu. 

Sve zavisi od toga u kakvoj formi bude Ibrahimović, koliko će Milan u januaru biti spreman da ponudi, ali i koliko će daleko otići u Evropi. Ibrahimović je navodno dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, pa bi Milan u slučaju pozajmice platio toliko. 

Gazeta podseća da je svojevremeno sličan potez napravio i Englez Dejvid Bekam. Da podsetimo, Galaksi je ove sezone ostao nadomak plej-ofa kao sedmoplasirana ekipa na Zapadu MLS lige

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading