"Insinjea bih doveo u Zvezdu, sanjamo evropsko proleće"

Autor:

Sport

23.11.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović gostovao je na jednom napuljskom radiju i otkrio mnoge zanimljivosti vezane za duel crveno-belih sa italijanskim klubom ove srede u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Insinje u Beogradu

Pred nastavak obaveza u Ligi šampiona crveno-beli ne klonu duhom i veruju u sportski motiv da se treba nadati pozitivnom rezultatu.

- Svaki meč u Ligi šampiona za nas je kao finale - kaže prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović tokom gostovanja napuljskom radiju "CRC" i nastavlja:

- Neće sve biti rešeno u sredu, pošto nas čeka još jedna utakmica posle toga. Stručni štab se sprema za meč najvišeg nivoa, a pre tog gostovanja čeka nas i važan meč protiv drugoplasiranog tima Superlige (Radničkog prim. aut). Zato prvo i razmišljamo o tome da odigramo dobro u nedelju - kaže prvi čovek crveno-belih.

Mijailović tvrdi da Crvena zvezda dočekuje susret s Napolijem u dobroj formi, ali...

- Kao i svi – imali smo reprezentativnu pauzu i uvek je teško vratiti se u pravi ritam posle pauze - istakao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Mijailović

Uprkos tome što je srpski šampion u grupi sa alama poput Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija, san o evropskom proleću i dalje živi...

- Jednostavno, sportski je razmišljati o prolazu dalje. Mi smo autsajderi. Utakmica će biti odlučena zavisno od raspoloženja igrača dva tima - kaže Mijailović.

Priznaje Mijailović da dosad nikad nije bio u Napulju, ali otkriva italijanskim medijima da je u Italiji proživeo neke od najlepših trenutaka u Zvezdinoj istoriji.

- Bio sam u srcu Barija, kada je Zvezda postala evropski prvak i to je najlepša uspomena - rekao je predsednik Zvezde.

Kolege sa radija "CRC" interesovalo je – koga bi Mijailović doveo u Ljutice Bogdana iz postojećeg sastava Napolija?

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Mnogo igrača Napolija je interesantno, ali Insinje je najbolji i on mi se najviše sviđa. Naravno, mi imamo pravo da sanjamo, ali nam budžet ne dozvoljava da dovodimo takve igrače - kaže on.

Na kraju je usledilo i pitanje – da li je zaista Crvena zvezda umešana u optužbe da je bilo pokušaja nameštanja?

- Crvena zvezda se uvek bori na terenu i ništa drugo se ne računa. Angažovali smo timove advokata iz Srbije i Francuske, kako bi branili našu čast protiv ovih optužbi. To su sve laži - zaključio je Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading