MATIĆ po prvi put u opremi Junajteda, zagrljaji sa saigračima

Autor: blicsport.rs

Sport

02.08.2017

10:16 >> 14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sage koja je trajala celog leta, Nemanja Matić je konačno obukao dres Mančester junajteda i započeo svoju odiseju na "Old Trafordu". Reakcije navijača na društvenim mrežama, ali i novih saigrača i stručnog štaba su jedinstvene - svi su oduševljeni dolaskom robusnog Srbina u redove engleskog velikana.

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
Matić sa novim saigračima

Trening u kampu Junajteda pokraj sela Karington, koji se nalazi u distriktu Traford, grofovije Veliki Mančester, protekao je u dobrom raspoloženju, ali i čestoj kiši.

Nije ona smetala Matiću ni da radi, ni da se upozna sa momcima sa kojima je dosad samo bio rival na terenu, a ni da uživa sa starim znancima.

Posle srdačnog zagrljaja sa Polom Pogbom, čiji je stomilionski transfer najskuplji u istoriji fudbala, naš reprezentativac je uglavnom provodio vreme uz Huana Matu, Španca sa kojim je svojevremeno igrao u Čelsiju.

 

U isto vreme, brojni drugi navijači Mančestera, oduševljeni dolaskom ovog veznog fudbalera, ismevali su pristalice londonskih "plavaca" na društvenim mrežama. Delom zbog toga što su iz Čelsija stigli i menadžer Žoze Murinjo, i pomenuti Mata, sad i Matić, a delom zbog onoga što su navijači londonskog kluba svojevremeno radili sa dresovima kada je Španac napustio njima omiljenu ekipu. Tada su "Mata" prepravljali u "Matić", pa je pitanje šta li će sad smisliti, kada je i srpski fudbaler završio na Old Trafordu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading