OTVORENO - Ivanović o košarci, Simonoviću, Zenitu, Zvezdi i Murinju

Autor:

Sport

23.11.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Ivanović igra dobro u Zentiu, a bivši kapiten reprezentacije Srbije je za medije u Rusiji govorio o svim aktulenim temama.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanovicofficia

- Uglavnom sam vezan za ekipu, to su mi prijatelji. Imamo super kolektiv i tu atmosferu valja očuvati. Ranije sam se družio sa srpskim košarkašem Stefanom Markovićem, a kada je odlazio iz Zenita rekao mi je da dolazi Marko Simonović s kojim sam se sreo prvo u Beogradu, na letu nazad smo sedeli jedan do drugog i postali odlični prijatelji. Simonović je strašan momak! Našli smo zajednički jezik od prve sekunde, slažemo se kao da se znamo godinama.

Ruse je zanimalo koji sport je popularan u Srbiji.

- Teško je kazati koji je sport popularniji u Srbiji, fudbal ili košarka. Verujem da je sada fudbal i to zbog Crvene zvezde koja je pobedila Liverpul u Ligi šampiona! Ali košarkaši već godinama osvajaju trofeje i donose veliku sreću srpskom narodu. To je sport specifičan za našu zemlju - zaključio je Ivanović.

Samo lepe reči imao je nekadašnji igrač Čelsija na rad sa Žozeom Murinjom.

- Oni koji su radili pod Murinjom nikada ništa ne mogu da kažu protiv njega. Portugalca je nemoguće kritikovati! On dobro zna svoj posao i odlično ga obavlja. Ovako, sa strane je teško reći šta se tačno dešava sa Junajtedom, ali ja verujem u Murinja i znam da će se izvući. Problem sa Junajtedom je što je tamo panika ako si treći. Po mom mišljenju sve zavisi od igrača - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading