Najava SLS: Očekivanje Kosanovića i Marinkovića

Autor:

Sport

22.11.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka u subotu dočekuju Mačvu u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

- Ekipa izgleda dobro i na nama je da u subotu odigramo najbolje što možemo i probamo da napravimo opet dobar rezultat. Imamo još pet utakmica i treba uzeti svaki bod, da lakše odigramo prolećni deo sezone i ispunimo cilj koji klub ima - rekao je Kosanović.

Napredak zauzima petu poziciju na tabeli i vezao je tri pobede pred prvenstvenu pauzu, dok ekipa Mačve utakmicu dočekuje kao devetoplasirani tim elitnog ranga takmičenja sa 17 bodova.

- Za protivnika imamo tim koji je jednak većini timova u ovoj ligi, tako da mislim da ćemo spremno ući u utakmicu i ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, pokušati da odigramo najbolje što možemo - rekao je Kosanović.

Ekipa Mačve je na početku ove sezone uzela bodove, pa je vreme da se ti bodovi vrate, ocenio je odbrambeni igrač Napretka Marko Marinković.

- Na nama je da nakon reprezentativne pauze nastavimo dobar kontinuitet igara koji smo imali u prethodnim kolima. Očekujem dobru i borbenu utakmicu - rekao je Marinković.

Utakmica Napredak - Mačva igra se u subotu od 13.00 na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading