STOJILJKOVIĆ: Raduje pobednički ritam!

Autor:

Sport

21.11.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Stojiljković je pogotkom udvostručio prednost nad TSC-om i najavio plasman u narednu fazu Kupa Srbije, a posle ostvarene pobede (4:1), napadač Crvene zvezde imao je pregršt razloga za zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Stojiljković

- Najbitnije je da smo prošli dalje, savladali neugodnog rivala, pretendenta na plasman u Superligu. Poveli smo u prvom poluvremenu, a mojim pogotkom sve je bilo još lakše. Na kraju smo ostvarili lep rezultat i idealnu uvertiru pred gostovanje u Nišu drugoplasiranom timu prvenstva - istakao je Stojiljković.

Napadaču koji je letos zadužio crveno-beli dres ovo je bio peti gol u sezoni, odnosno drugi zaredom.

- Svaki pogodak mi znači. Radujem se što ulazim u formu i hvatam ritam koji nisam uspeo zbog povreda. Ostvarujemo dobre rezultate, ekipa igra odlično i pogoci u tom slučaju dolaze sami od sebe. Značila nam je i reprezentativna pauza, dodatno smo se odmorili i pripremili. Radili smo dva puta dnevno i spremni dočekujemo naredne obaveze.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Izabranicima Vladana Milojevića predstoje izazovi i na preostala dva fronta. Najpre će gostovati Radničkom u Nišu, u okviru 17. kola domaćeg prvenstva, a onda i Napoliju u petoj rundi Lige šampiona.

- Sledi nam neugodno gostovanje Radničkom, kvalitetnoj ekipi koja je poslednji put poražena baš na našem stadionu. Duel u Nišu posebno je važan jer posle njega sledi poslednje gostovanje u grupnoj fazi Lige šampiona i iskreno se nadam da ćemo u Napulj krenuti uz niz od sedam pobeda - rekao je Stojiljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading