ZVEZINA RUTINA I RASPOLOŽENI SIMIĆ: Crveno-beli u četvrtfinalu Kupa!

Autor:

Sport

21.11.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se među osam najboljih ekipa ovosezonskog izdanja Kupa Srbije pobedom nad TSC-om iz Bačke Topole sa 4:1. Odlični Veljko Simić poneo je najveće zasluge za trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Dobar meč viđen je ove srede na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. Ostaje žal što je mali broj gledalaca prisustvovao sudaru šampiona i ekipe iz Bačke Topole koja je pokazala da bi u budućnosti mogla da se domogne superligaškog fudbala.

Dobro su se držali gosti sve dok junak ovog meča Veljko Simić nije matirao golmana Jorgića u 38. minutu nakon dodavanja povratnika u postavu crveno-belih Marka Marina. Sa minimalnom prednošću Beograđana otišlo se na odmor.

Ipak, samo pet minuta nakon nastavka igre Zvezda uspeva da duplira vođstvo preko Nikole Stojiljkovića i tako odvede meč u smeru u kom je Vladan Milojević želeo. Ipak, greška Rišada Sumaile, koji je možda potrošio sve kredite kod šefa štručnog štaba, koštala je domaće malo neizvesnijeg nastavka. Štoper iz Gane postigao je autogol u 52. minutu. 

RepublikaFoto: Starsport
Junak pobede - Veljko Simić

Sve dileme rešene su u 72. minutu meča kada nakon dobre saradnje i centaršuta Marka Gobeljića ponovo Simić biva najbolji i glavom otklanja sve dileme oko pobednika. Tačku na i u nadonandi vremena stavio je Dejan Joveljić iz očiglednog penala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading