Selektor Litvanije uputio OGROMAN kompliment SRBIJI

Autor:

Sport

21.11.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Litvanije Edgaras Jankauskas razočaran je što njegov tim nije ostvario bolji rezultat u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Litvanija je poražena od Srbije 4:1 u poslednjem kolu Lige nacija, pa je tako bez ijednog boda u Grupi 4 eliminisana u Ligu D.

- Čestitam Srbiji. Jasno je da su jači tim, ali smatram da smo bili dobri, pogotovo u prvom poluvremenu, nismo dali protivniku previše mesta da razvije igru. U drugom delu smo primili brzo gol, a ostali smo i bez energije i tada nas je Srbija dokrajčila - rekao je Jankauskas. 

Litvanci su namučili "orlove" u prvih 45 minuta u Humskoj, pogodili su i prečku pri 0:0, a potom zapretili smanjivši na 1:2.


- Srbija je tim koji se kvalifikovao na Svetsko prvenstvo. Ja je smatram jednom od najjačih ekipa u Evropi, naročito gledajući imena koja igraju. Što se tiče same Lige nacija, mislim je ona dobra, kvalitetna, ali mi nismo bili u adekvatnoj grupi, pošto su skoro sve ekipe sto mesta iznad nas na UEFA rang listi. Nismo iskusna ekipa, imamo šestoricu prvotimaca koji igraju domaću ligu, koja nije jaka. Naravno da smo razočarani ukupnim plasmanom u grupi. Iskustvo i lekcije koje smo dobili kroz ovo takmičenje biće dobro za litvanski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading