DRUŽENJE SA HEROJEM: "Zvezdaši" čeka vas Pavkov na "Marakani"

Autor:

Sport

20.11.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će utakmicom u Kupu Srbije protiv TSC-a pokušati da nastavi pobednički niz i upiše šesto uzastopno slavlje, a duelu u okviru osmine finala najmasovnijeg domaćeg takmičenja će prethoditi druženje Milana Pavkova sa zvezdašima i akcija koja će obradovati sve pristalice crveno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Pavkov

Milan Pavkov, dvostruki strelac u utakmici sa Liverpulom i potpisnik prve pobede crveno-belih u grupnoj fazi elitnog takmičenja, postao je junak pristalica srpskog šampiona, a za neizmernu radost koju im je priuštio navijači su mu se odužili pesmom.

„Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom“, prepevana verzija ode čuvenom Mihaju Pjanoviću, grmela je tokom drugog poluvremena utakmice sa engleskim predstavnikom, a isti stihovi još dugo će se pevati i podsećati crveno-bele na istorijsku pobedu.

Neizmerna podrška visokom centarforu bila je povod za organizovanje jedinstvene akcije, pa će se Pavkov u sredu od 13:30 časova, u Red Star šopu družiti sa crveno-belom publikom, a tom prilikom biće promovisana i majica sa njegoivim likom ukrašena već pomenutim stihovima.

Foto: crvenazvezdafk.com
Majica sa likom Milana Pavkova

Osim fotogrisanja sa mezimcem ili uzimanja autograma od njega, prisutni će biti u prilici i da među prvima kupe najnoviji artikal iz radnje što je svakako razlog više da svi zvezdaši sredu popodne provedu u Ljutice Bogdana i klub podrže na drugom koraku u Kupu Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading