IZ FRANKFURTA POTVRDILI: Poslali su svoje najbolje ljude po Jovića!

Autor: Tanjug

Sport

20.11.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski velikan Liverpul stao je u red sa minhenskim Bajernom i Barselonom za transfer srpskog fudbalera iz Ajntrahta Luku Jovića, što je potvrdio funkcioner kluba iz Franfurta Fredi Bobić.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Jović je na ceni!

Menadžer vicešampiona Evrope Jirgen Klop oduševljen je Jovićem i spreman je da prvi pošalje ponudu za trenutno prvog strelca Bundeslige sa devet golova.

- Naša loža puna je skauta najboljih klubova sveta. Slali su svoje najbolje ljude. Ostaću miran, stvari idu dobro po nas- rekao je Bobić.

Jovićeve igre prati i Napoli, ali pre mogućeg transfera Ajntraht mora da aktivira otkupnu klauzulu i ugovor Jovića, koji je trenutno na pozajmici, potpuno otkupi od Benfike za 12 miliona evra i potom ga pusti u drugi klub za ogromno obeštećenje.


Ovaj 21-godišnji centarfor označen je i kao jedan od predvodnika novog, mlađeg talasa Bajerna, zajedno sa saigračem Antom Rebićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading