(VIDEO) ODSUDIO MEČ, PA BRIZNUO U PLAČ: Sudija saznao STRAŠNE VESTI NA POLUVREMENU, kapiten Holandije ga tešio!

Autor:

Sport

20.11.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Holandije remizirali su sa Nemačkom (2:2) i na taj način su se plasirali u plej-of elitnog ranga Lige nacija, najzaslužniji za ovaj uspeh je Virdžil van Dajk. Međutim, posle meča se desila tužna situacija, štoper Liveprula je prišao glavnom arbitru koji je briznuo u plač, Holanđanin je otkrio razlog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžila van Dajka slavi Holandija

Naime, on je posle završetka duela, dok su se svi ostali radovali, prišao sudiji Ovidijuu Hateganu, koji je bio u suzama.

Dan posle dramatične utakmice štoper Liverpula je otkrio i zbog čega je glavni arbitar meča u Gelzenkirhenu bio slomljen. On je u poluvremenu saznao da mu je majka preminula, posle čega je briznuo u plač.

- Prišao sa Hateganu da ga pozdravim i da ga pitam kako je. Odgovorio mi je da mu je loše, jer mu je majka preminula. Odmah zatim se slomio i počeo je da plače. Zagralio sam ga i rekao mu da je dobro odsudio meč. Znam da nisam uradio nešto puno, ali se nadam da sam mu barem malo pomogao - rekao je Virdžil van Dajk.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading