CAREVI IMAJU SVOJU RAČUNICU: Predrag Đorđević ne krije ambicije - da uspešno okončamo sezonu na "Bubnju"!

Autor:

Sport

10.06.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj ovosezonskog izdanja.

CAREVI IMAJU SVOJU RAČUNICU: Predrag Đorđević ne krije ambicije - da uspešno okončamo sezonu na "Bubnju"!

Foto: FK Car Konstantin Niš

Fudbaleri Car Konstantina u nedelju 11. juna sa početkom od 17.30 časova na svom stadionu "na Bubnju" u gradskom derbiju dočekuju OFK Brzi Brod u poslednjem kolu Srpske lige Istok.

 

Domaći fudbaleri su ove sezone pod duom na klupi Đorđević-Đokić odigrali prilično dobro, bez obzira što tabela kaže drugaćije.

Može se reći da nisu imali sreće u mnogim situacijama, ali su pokazali da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi i da poslednje mesto sa svega četiri boda nije zasluženo. U dosta mečeva su pokazali karakter, ali na kraju ipak im je sreća okrenula leđa.

Ekipa OFK Brzog Broda je na 14. mestu sa 29 bodova, ali njima ni pobeda ne znači, jer su i oni putnici u niži rang. U prethodnih pet susreta, malo su podigli formu, ali je ipak kasno, imaju tri trijumfa (GFK Jagodina 3:2, Vlasina 1:0 i Dunav Prahovo 1:0) i dva poraza (Radnički Svilajnac 3:0 i Jedinstvo Paraćin 3:0).

Foto: FK Car Konstantin Niš

"Carevi" sa peharom pobednika Kupa FS grada Niša

 

- Srpska liga Istok, 30. kolo:

Car Konstantin (Niš) - OFK Brzi Brod (Brzi Brod)

Stadion: "Bubanj", Niš

Datum: Nedelje, 11. jun

Početak: 17.30 časova

Trener "careva" Predrag Đorđević je dao kratko i jasnu izjavu pred ovaj susret i istakao da hoće da sezonu završe pobedom.

- Ne znamo u kom ćemo sastavu da izađemo, ali hoćemo da protiv gradskog rivala završimo sezonu pobedom – naveo je Đorđević.

Prethodni duel ova dva tima pripao je "gusarima" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading