Direktan prenos poslednjeg kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

09.06.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real (Podunavci) – Sloga (Bajina Bašta) (subota, 10. jun, 17:30)

Republika

Koliko će biti zanimljivo poslednje kolo Srpske lige - grupa Zapad govori borba za prvo mesto, ali ništa manje interesantno neće biti u Podunavcima gde Real dočekuje Slogu iz Bajine Bašte u direktnoj borbi za opstanak.

Republika

Trenutno stanje na tabeli kaže da je Real prvi iznad crte sa osvojena 32 boda, dok je Sloga prva ispod crte sa 30 bodova. Direktan duel će ovoga puta odlučivati o opstanku, a prema meču iz prvog dela sezone koji je dobio Real u gostima (1:0) možda blagu prednost zbog domaćeg terena ima tim iz Podunavaca.

 

 

U subotu, 10. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige - grupa Zapad, između Reala iz Podunavaca i Sloge iz Bajine Bašte.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading