DOMAĆINA SAMO POBEDA VODI DO CILJA: Sastav Strelišta i remijem ide u viši rang!

Autor:

Sport

09.06.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinđelić i GFK Strelište odlučuju u duelu ko će direktno u viši rang, a ko će ići u baraž.

DOMAĆINA SAMO POBEDA VODI DO CILJA: Sastav Strelišta i remijem ide u viši rang!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Predstojećeg vikenda na programu je poslednje kolo Međuopštinske lige Sever, jedan od duela koji će biti posebno ispraćen igra se u Grabovcu gde će Sinđelić dočekati sastav GFK Strelišta.

Republika

Duel drugoplasiranog i trećeplasiranog na tabeli odlučiće ko će uz Vinogradar iz Crkvenca izboriti direktan plasman u Pomoravsku okružnu ligu, dok će jedan sastav sa trećeg mesta tu šansu tražiti kroz baraž.

Domaćin subotnjeg duela, prošlogodišnji šampion Opštinske lige Resava na dobrom je putu da i ove sezone stigne do promocije u viši rang. Tim iz Grabovca je zimsku pauzu proveo na šestom mestu sa 14 bodova zaostatka u odnosu na drugo mesto na tabeli, ali je furioznim partijama u prolećnom delu stigao do samog vrha tabele.

Vezali su igrači Sinđelića osam trijumfa do prošlog kola u kojem su remizirali, ali ih to nije udaljilo od borbe za poziciju koja direktno vodi u viši rang. Pred svojim navijačima u Grabovcu ekipa igra jako dobro, trenutno se nalazi na učinku od devet trijumfa i samo dva remija, jedini su sastav u ligi koji na domaćem stadionu nema poraz.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Svi putevi vode u Grabovac

Nedelju gost u Grabovcu, sastav GFK Strelišta je zimsku pauzu proveo na drugoj poziciji, sa devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali je ta prednost nešto lošijim igrama u drugom delu prvenstva istopljena.

Na poslednjih pet mečeva ekipa je upisala jedan poraz, dva trijumfa i isto toliko remija, što je dovelo sastav GFK Strelišta u situaciju da u poslednjem kolu brine za poziciju koja obezbeđuje direktan plasman u viši rang. Prednost u odnosu na prvog pratioca, Sinđelić iz Grabovca je samo dva boda.

Domaćem sastavu u subotu igra samo trijumf, dok će gosti i remijem ostati na drugoj poziciji, ali sigurno će i ekipa GFK Strelišta u derbi kola ući bez kalkulacija sa ciljem da novim trijumfmom završe sezonu i obezbede plasman u viši rang.

Prvi duel ova dva tima završen je GFK Strelišta na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Sinđelić (Grabovac) - GFK Strelište

Subota, 10. jun od 17.30

Stadion "Zeleni Vir" u Grabovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading