Meč poslednjeg kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

09.06.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet (Ljubić) – Smederevo 1924 (subota, 10. jun, 17:30)

Republika

Odavno se Srpska liga - grupa Zapad svela na trku Smederevaca i Čačana za prvo mesto, a pred poslednje kolo Smederevo 1924 ima bod prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Borac 1926.

Republika

U poslednjem 30. kolu, Smederevci gostuju u Ljubiću, ekipi Poleta koji je 5. na tabeli, a Borac dočekuje poslednjeplasiranu Budućnost iz Arilja i predviđa mu se lagan posao. Ipak, pravo čudo bi trebalo da se desi pa da se u poslednjem kolu rasplete situacija oko plasmana u viši rang.

Treba reći da je u prvom delu sezone duel između Smedereva i Poleta završen podelom bodova, bez golova, pa će duel u Ljubiću biti utoliko zanimljiviji jer su gosti pod ozbiljnim imperativom pobede.

 

 

U subotu, 10. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige - grupa Zapad, između Poleta iz Ljubića i Smedereva 1924.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading