Spektakl u selu Vlase: Igrači Derbija i Atletika "ratovali" na terenu, pa se družili van njega! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom 90 minuta igre viđena je bespoštedna borba, ali su kasnije svi zajedno nazdravili.

Spektakl u selu Vlase: Igrači Derbija i Atletika "ratovali" na terenu, pa se družili van njega! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Niže lige ŠFU Derbi 2016 - Atletiko Donja Jajina

Ekipa emisije Niže lige stigla je do samog juga Srbije kako bi se uverila u priče da i u ovom delu naše zemlje fudbal igraju majstori.

Republika

Sam finiš Gradske lige Leskovac veoma je uzbudljiv i za dva mesta koja vode u viši rang bore se tri tima - Morava Gložane, Atletiko Donja Jajina i Derbi Vlase.

U selu Vlase na terenu su se našli Derbi i Atletiko, a domaćin je posle velike borbe uspeo da slavi sa 1:0, te će finiš sezone biti više nego dramatičan.

Mnogobrojna publika mogla je da uživa u borbenom meču, na terenu se vodio pravi rat, ali su igrači oba tima treće poluvreme dočekali zajedno i pokazali pravi smisao niželigaškog fudbala. Više o samoj utakmici rekli su nam akteri duela iz oba tima - heroj i strelac jedinog gola Aleksandar Vasić, njegov saigrač i imenjak Aleksandar Gligorijević, kapiten Atletika iz Donje Jajine Nemanja Bojanić, kao i Ljubiša Durmišević, navijač Derbija iz sela Vlase.

Ova epizoda čeka vas na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading