NASTAVIĆE UTABANIM STAZAMA USPEHA: Njima se mora verovati - nakon poboljšanja infrastrukturnih uslova, "kamiondžije" jurišaju ka Superligi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga je učinjeno u prethodnih godinu dana.

NASTAVIĆE UTABANIM STAZAMA USPEHA: Njima se mora verovati - nakon poboljšanja infrastrukturnih uslova, "kamiondžije" jurišaju ka Superligi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pune tribine na meču FAP - Borac

Fudbaleri pribojskog FAP-a nisu uspeli trijumfalno da okončaju aktuelnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad. U ovom momentu zauzimaju treću poziciju na tabeli, na kojoj će i ostati nakon što se odigraju mečevi poslednjeg takmičarskog kola.

 

Popularne "kamiondžije" do sada su ostvarile učinak od 16 pobeda, osam remija i pet poraza, ali se mora istaći da su dugo figurirali kao kandidati za najviši plasman, ali su ipak rivali iz Smedereva i Čačka, u ovom momentu iskusniji sastavi. 

I pored neuspeha u borbi za vrh tabele koji donosi i plasman u vii rang takmičenja, u Priboju nisu nezadovoljni ostvarenjima,a to su istakli i u saopštenju na zvaničnoj klupskoj Intagram stranici:

- Posle godinu dana takmičenja u Srpskoj ligi Zapad zabeleženi su odlični rezultati, ali to sve ne bi bilo moguće da na čelu kluba nije Jovica Vasilić, dete Priboja koji se posle igračke karije posvetio svom rodnom gradu i matičnom klubu. To i dokazuje činjenica da se FAP posle tri godine vratio na fudbalsku mapu Srbije - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Klub je doživeo velike promene kako u igračkom kadru, tako i u infrastrukturi. Sređene su sve prostorije kluba, svlačionice, kancelarije, kupatila. Najveća investicija svakako je bilo postavljanje novog semafora na stadionu. Pored infrastrukture maksimalno se posvećuje pažnja i mlađim selekcijama. Nakon tri godine vraćena je selekcija omladinaca koja se ove sezone bori za istoriski uspeh plasmana u Prvu omladinsku ligu, pored njih tu je i kadetska selekcija koja je ispisala istoriju plasmanom u Prvu kadetsku ligu Srbije.

 

 

Međutim, niko u Priboju ne želi da se zadovolji ostvarenim:

- Tu nije kraj naših uspeha, a presednik kluba Vasilić najavljuje nova ulaganja, kao i velike ambicije u narednim godinama. Planirano je pokrivanje zapadne tribine, a sa takmičarskog aspekta, ulazak u Superligu Srbije gde nam je i mesto. Sve u svemu, veliki istoriski uspesi za naš kluba kako prvog tima tako i mladjih selekcija.

Pribojci su i do sada pokazali veliku ozbiljnost i mora se verovati da će grupa ozbiljnih ljudi koja vodi klub, sve navedene planove i ostvariti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading