VREME JE ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Kotlenik na domaćem terenu protiv prvog pratioca proslavlja plasman u viši rang!

Autor:

Sport

01.06.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju su direktni dueli prva dva tima na tabeli odlučili šampiona.

VREME JE ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Kotlenik na domaćem terenu protiv prvog pratioca proslavlja plasman u viši rang!

Foto: FK Kotlenik

Predstojećeg vikenda na programu je poslednje kolo sezone Opštinske lige Knić, u jednom od duela ekipa Kotlenika ugostiće sastav Bečevice, utakmica se igra u subotu, 3. juna od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin predstojećeg susreta se trenutno sa 28 osvojenih bodova nalazi na liderskoj poziciji na tabeli i kolo pre kraja prvenstva je i zvanično šampion lige. Sastav Kotlenika se posle šest sezona vraća u Međuopštinsku ligu Rača-Knić-Batočina, njihov trenutni učinak je devet trijumfa, jedan remi i isto toliko poraza.

Tim Kotlenika ima tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali zbog boljeg međusobnog skora, ukoliko dođe do poravnanja po bodovnom saldu, trenutni lider će biti krunisan titulom prvaka. 

Jedina dva "kiksa" ove sezone upisana su protiv sastava Belih Orlova, Kotlenik je na gostovanju poražen rezultatom 2:1, dok je pred svojim navijačima odigrao meč bez golova. Pored prvog mesta po broju bodova, ekipa dominira i u ostalim koloni golova, 34 puta su zatresli mrežu protivnika, dok je njihov golman savladan u samo šest situacija.

Republika

Foto: FK Kotlenik Leskovac

Stiže šampionski pehar na stadionu u selu Leskovac

Iz redova Kotlenika su povodom poslednjeg kola za ovo prvenstvo poručili:

- Došli smo do kraja još jedne teške sezone, u poslednjem kolu ugostićemo prvog pratioca, ali zbog boljeg međusobnog skora i gol razlike naš tim će završiti na prvoj poziciji i ukoliko ne dođemo do pozitivnog rezultata. Dođite da zajedno podržimo igrače u poslednjem meču ove sezone i da zajedno proslavimo pehar. 

Nasuprot igrača Kotlenika naći će se sastav Bečevice koje je, kao i lider na tabeli ove sezone odigrao na visokom nivou. Tri boda manje u odnosu na prvu poziciju je svakako odličan rezultat pred poslednje kolo, jedino što se može "zameriti" ekipi jesu direktni dueli sa konkurentom za najviši plasman.

Oba poraza ove sezone Bečevica je upisala upravo protiv Kotlenika, dok je jedan remi zabeležen sa Belim Orlova, pored toga imaju i osam trijumfa. Kada se pogleda i broj postignutih i primljenog pogodaka, i tu ekipa stoji dobro, trenutno se nalazi na gol razlici koja iznosi +17.

Oba ovosezonska duela ova dva tima dobio je aktuelni šampion, na svom terenu je Kotlenik slavio sa 2:1, dok je na gostovanju upisao trijumf rezultatom 3:1.

Kotlenik - Bečevica

Subota, 3. jun od 17.30

Teren u selu Leskovac

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading