ODLOŽENA PROSLAVA TITULE U MEDOŠEVCU: Beljić golom iz slobodnog udarca u 90. minutu doneo remi Napretku! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PKB će u poslednjem kolu tražiti bodove vredne prvog mesta!

ODLOŽENA PROSLAVA TITULE U MEDOŠEVCU: Beljić golom iz slobodnog udarca u 90. minutu doneo remi Napretku! (VIDEO)

Foto: FK Napredak Medoševac

Proteklog vikenda odigrano je pretposlednje kolo Beogradske zone, jedan od duela igran je u Medoševcu gde je domaći Napredak ugostio sastav PKB-a iz Padinske skele

Republika

Gosti su na ovaj duel došli sa namerom da sa nova tri boda i matematički osigurali titulu prvaka lige, četiri bodova prednosti imali su igrači PKB-a u odnosu na prvog pratioca, dok je sastav Napretka sa 35 osvojenih bodova držao osmu poziciju u ligi.

Od prvog minuta viđena je prava takmičarska utakmica, taktika napadačka, na gol više sa obe strane terena.

Uspeli su gosti u 21. minutu nakon dobro izvedenog kontranapada da stignu do vođstva, raspoloženi Filip Marković je zatresao mrežu Napretka, 1:0 za PKB.

Nastavljena je ofanzivna igra na obe strane i posle vođstva gostiju, ali do odlaska na odmor mreže su ostale mirne.

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Stadion u Medoševcu

Već posle četiri minuta igre u nastavku, lider na tabeli je drugim golom Markovića stigao do uvećanja prednosti, 2:0 za goste. Tada su igrači PKB-a već mislima bili u višem rangu, ali se sa tim nisu složili domaćini.

U 53. minutu mladi Stanojević je odlično spojio sa golom Bojana Beljića koji smanjuje prednost rivala na 2:1.

Izvršio je dve izmene ubrzo trener domaćih, hteo je da "pojuri" sva tri boda u duelu sa liderom na tabeli i verovatno novim članom Srpske lige Beograd.

Vodila se velika bitka do kraja susreta, trenutak koji je odlučio konačan ishod meča viđen je u 89. minutu.

Perfektan slobodan udarac izveo je Beljić, lopta je završila u mreži golmana Grujičića za veliku radost svih pristalica domaćeg tima, "Tetar" je u tim trenucima bio pod "visokim naponom", konačnih 2:2.

 

 

Napredak (Medoševac) - PKB (Padinska Skela) 2:2 (0:1)

Napredak: Jevtić, Mitrović, P. Beljić (od 57' Milinković), B. Marinković, Matić, Stojanović, A. Marinković, Milić, Stojković (od 77' Jovanović), B. Beljić, Stanojević (od 54' Rankić)

PKB: Grujičić, Kočijašević, Disić (od 46' Cakić), Maksimović, KOstadinović, Bajrami, Ognjanović, Juriša, Drača (od 90' Dimitrijević), Marković (od 65' Obrenović), Jovičin (od 83' Turkalj)

Odsustvo standardnog štopera Đurđevića na iznenađenje mnogih, ali sigurno ne i trenera Milovanovića sjano je odradio mladi Petar Stojanović, a takođe je svoje prve minute od starta u redovima Napretka upisao i omladinac, Nenad Stanojević.

U sledećem kolu, ujedno i poslednjem za ovu sezonu, Napredak će gostovati OFK Žarkovu, dok će PKB biti u prilici da trijumfmom pred svojim navijačima overi šampionski pehar protiv Kosmaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading