PRVA MEČ LOPTA: Lider ništa ne prepušta slučaju - Solunac u Adu odlazi po tri boda i titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Karađorđeva se nalazi pred vratima raja...

PRVA MEČ LOPTA: Lider ništa ne prepušta slučaju - Solunac u Adu odlazi po tri boda i titulu!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Do okončanja ovosezonskog takmičenja u okviru Područne fudbalske lige Subotica ostalo je da se odigraju dve takmičarske runde, a ekipa Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva ima veliku priliku da se već sa gostovanja iz Ade, vrati kao član četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala, Vojvođanske lige Sever.

 

Ekipa Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva nalazi se u seriji od 12 uzastopnih trijumfa i na gostovanje AFK-u odlazi kao veliki favorit sa jasnim ciljem da sva otvorena pitanja reši pre velikog derbija koji se igra u poslednjem kolu protiv Đurđina. 

I pored svega navedenog, u redovima sportskog kolektiva iz Karađorđeva vlada opreznost s obzirom da je mladi sastav AFK-a u aktuelnoj sezoni doživeo svega tri neuspeha na svom terenu u Adi.

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u okviru 14. prvenstvenog kola, 12. novembra prethodne godine, pripao ekipi Solunca rezultatom 3:1.

Foto: FK AFK Ada

Solunac se iz Ade vraća kao šampion - stadion "Adice"

 

- PFL Subotica, 29. kolo:

AFK (Ada) - Solunac N&Đ Jerković (Karađorđevo)

Stadion: "Adice", Ada

Datum: Subota, 3. jun

Početak: 17.30 časova

Uoči predstojećeg meča, jedan od najiskusnijih u sastavu kluba iz Karađorđeva, Dejan Savović je izjavio:

- Ovakve utakmice su najteže za igrati, pritisak i imperativ pobede je na nama, sve ono što smo radili u poslednjih devet, deset meseci staje u ovu utakmicu, ali verujem u moje saigrače, vredno smo trenirali, radili, radili i radili i sada je vreme za nagradu. Znam šta možemo, znam koliko svi momci mogu i umeju, znam da ćemo dati sve od sebe i na kraju se radovati zajedno sa našim vernim navijačima koji nas prate svuda i koji će i ovaj put sigurno biti uz nas.

Takođe treba napomenuti da će se u psoeldnjoj takmičarskoj rundu u sezoni 2022/23 u Karađorđevu sastati dve prvoplasirane ekipe, Solunac N&Đ Jerković i Đurđin iz istoimenog mesta, dok će AFK gostovati u Srbobranu, timu koji se nalazi jednu stepenicu iznad sastava iz Ade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading