LEPŠA STRANA FUDBALA: Nakon susreta, domaćin upriličio druženje sa gostujućim fudbalerima i sudijskom trojkom! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Petrijevu je održano i treće poluvreme...

LEPŠA STRANA FUDBALA: Nakon susreta, domaćin upriličio druženje sa gostujućim fudbalerima i sudijskom trojkom! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Petrijevac

Fudbaleri Petrijevca iz Petrijeva u prethodnoj 17. rundi Druge gradske lige Smederevo, dočekali su Šumadinac iz Binovca u susretu koji nije imao rezultatskog značaja s obzirom da se obe ekipe nalaze u središnjem delu tabele bez mogućnosti da na istoj načine napredak.

 

Domaćin je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0 čime je stigao do šeste prvenstvene pobede i u ovom momoentu sa 18 osvojenih bodova zauzima šestu poziciju na tabeli, dok se ekipa iz Binovca nalazi stepenicu niže sa sedam bodova manje.

Nakon susreta rukovodstvo Petrijevca je organizovalo "treće poluvreme" i druženje domaćina sa sportskim prijateljima iz gostujućeg kluba, a učešće u navedenom skupu uzeli su i članovi sudijske trojke koji su po opštem mišljenju oba rivala, svoj posao odradili na vrhunski način.

 

Do okončanja ovosezonskog takmičenja ostalo je da se odigra još jedna takmičarska runda u kojoj će ekipa Petrijevca gostovati u Vrbovcu istoimenoj ekipi, dok će Šumadinac u Binovcu dočekati sastav Omladinca iz Saona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading