ĆAO, NEMA VIŠE: Iskusni golgeter okačio kopačke o klin - došlo je vreme da se okonča jedna bogata igračka karijera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta...

ĆAO, NEMA VIŠE: Iskusni golgeter okačio kopačke o klin - došlo je vreme da se okonča jedna bogata igračka karijera!

Foto: FK Rubin Donji Stupanj

Fudbalski klub Rubin iz Donjeg Stupanja u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Prve rasinske okružne lige i prvenstvenu borbu okončaće u gornjem delu tabele.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Aleksandrovac kolo pre kraja takmičenja ostvario je skor od 15 pobeda, četiri remija i 12 poraza i u ovom momentu sa 49 osvojnih bodova zauzima petu poziciju na tabeli, sa velikim izgledima da nakon poslednjeg ovosezonskog susreta stigne i do stepenice više i prestigne Trudbenik iz Stalaća koji na svom kontu trenutno ima dva boda više.

Prethodnog vikenda Rubin je na svom terenu savladao ekipu Mačkovca rezultatom 3:1, a navedeni meč ujedno je bio i oproštajni za dugogodišnjeg napadača ovog kluba, Jovicu Nikolića.

Tim povodom rukovodstvo Rubina se obratilo javnosti saopštenjem na zvaničnoj Instagram stranici:

- Prošlog vikenda, od dresa našeg kluba zvanično se oprostio Jovica Nikolić, jedan od najboljih napadača našeg kluba, ali i Prve rasinske okružne lige. U više navrata bio je najbolji strelac lige. Veliki doprinos dao je našem klubu kako na terenu tako i van njega,... Takođe treba dodati da je godinama uspešno nastupao u Srpskoj ligi i Zoni, gde je najveći trag ostavio u FK Župa iz Aleksandrovca i FK Kopaonik iz Brusa.

Foto: FK Rubin Donji Stupanj

Ekipa Rubina sezonu okončava u gornjem domu Prve rasinske okružne lige

 

Ekipa iz Donjeg Stupanja u poslednjoj takmičarskoj rundi za sezonu 2022/23 u okviru elitnog ranga rasinskog fudbala, sastaće se sa ekipom Čitluka. Meč je na programu u nedelju 4. juna sa početkom od 17.30 časova na igralištu u Čitluku.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading