BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Pobeda je imperativ - visoka pozicija na tabeli se ne sme ispustiti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš sezone donosi veliku borbu za pozicioniranje u gornjem delu tabele.

BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Pobeda je imperativ - visoka pozicija na tabeli se ne sme ispustiti!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Fudbaleri Radničkog 1924 iz Kočana prethodnog vikenda nisu imali prvenstvenih obaveza, dok su u okviru 27. kola poraženi na svom terenu od ekipe Moravca iz Čečine rezultatom 2:4. Shodno navedenom sportski kolektiv iz Kočana našao se u situaciji da je treća pozicija na tabeli Nišavske okružne lige dovedena u pitanje, s obzirom da čak tri tima u ovom momentu imaju svega bod manje.

 

U nedelju 4. juna sa početkom od 17.30 časova, ekipa Radničkog 1924 na svom terenu dočekuje Baličevac koji u ovom momentu i dalje nije osigurao opstanak i jsno je da nas očekuje susret sa mnogo uzbuđenja i što je najvažnije, dobrog fudbala.

Domaćin u predstojeći susret ulazi u ne baš najboljoj formi. Tokom prethodnih pet prvenstvenih duela zabeležili su dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi i kao što je već rečeno, pobeda u duelu protiv gostiju iz Baličevca, neophodna im je kako bi do okončanja sezone sačuvali treću poziciju na tabeli.

Sa drugee strane, sportski kolektiv iz Baličevca nalazi se u seriji od šest uzastopnih poraza. Poslednji put teren nisu napustili pognute glave 15. aprila kada su na svom terenu savladali Pobedu iz Rusne rezultatom 6:0 i jasno je da su im bodovi neophodni kao bi i naredne sezone bili deo aktuelnog ranga takmičenja.

Prvi ovosezonski međusobni duel, dve ekipe su odigrale u Baličevcu 12. novembra prethodne godine u okviru 14. prvenstvenog kola, a meč je okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

 

- Nišavska okružna liga, 29, kolo:

Radnički 1924 (Kočane) - Baličevac (Baličevac)

Stadion: FK Radnički 1924

Datum: Nedelja, 4. jun

Početak: 17.30 časova

Nakon navedenog susreta, pred fudbalerima oba kluba ostaje još jedna takmičarska runda u kojoj će Radnički 1924 iz Kočana gostovati u Balajncu lideru ovog takmičenja i budućem članu Zone Centar, ekipi Zemljoradnika.

Sa druge strane Baličevac dočekuje Jastrebac iz Tešice u susretu koji može biti i ključan u borbi za opstanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading