GOLMAN LUČIĆ ODBIO NALET LAZARICE: Sastav Polimlja je promašaje protivnika znao da kazni!

Autor:

Sport

29.05.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prišli su gosti na samo gol zaostatka, imali su čak i dve izgledne prilike za izjednačenje, ali su na kraju ubedljivo poraženi.

GOLMAN LUČIĆ ODBIO NALET LAZARICE: Sastav Polimlja je promašaje protivnika znao da kazni!

Foto: FK Polimlje Prijepolje

U okviru 24. kola Zapadno-moravske zone ekipa Polimlja iz Prijepolja ugostila je sastav Lazarice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:2.

Republika

Domaći sastav je u ovaj duel ušao sa 35 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli, sa druge strane, ekipa Lazarice se sa 19 bodova nalazila na 11. mestu u ligi, odmah iznad trenutne zone ispadanja.

Domaći sastav je odlično ušao u meč i kao rezultat toga stiglo je vođstvo posle samo deset minuta igre. Nakon udarca iz ugla najbolje se u kaznenom prostoru Lazarice snašao Pavle Martinović, 1:0 za Polimlje.

Nisu se tu zaustavili domaći igrači, nastavili su sa napadima u i 19. minutu su duplirali svoju prednost, strelac drugog gola bio je mladi Lazar Bjelić.

Sledeći gol viđen je u 27. minutu kada je mladi Miljan Vujašević savladao golmana Pavlovića, 3:0. 

Republika

Foto: FK Polimlje Prijepolje

Detalj sa utakmice

Nisu se gosti predali i pored zaostatka od tri gola na isteku pola sata igre, pred sam kraj prvog poluvremena Ivan Nikolić je uspeo lob udarcem da savlada imenjaka Lučića na golu domaćina, 3:1.

Uvodnih pet minuta nastavka pripali su gostima, kao rezultat toga došli su do samog jednog gola zaostatka, Igor Božić je postavio rezultat na 3:2. 

Mogli su gosti ubrzo do izjednačenja, ali je golman domaćih bio na visini zadatka. Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj.

Igrao se 66. minut kada je Ahmed Rovčanin pogodio mrežu gostiju, 4:2.

Konačan rezultat meča postavio je rezervista Hakija Račić na isteku 85. minuta igre, 5:2 za Polimlje. 

Polimlje (Prijepolje) - Lazarica 5:2 (3:1)

Polimlje: Lučić, Rovčanin (od 87' Živković), Halilović (od 46' Ivezić), Šiljak, Jonović, Martinović, Bjelić, Ćosović, Vujašević (od 79' Topalović), Hurić (od 69' Račić), Živković (od 46' Cvijović)

Lazarica: Pavlović, Maslać, Rajaković, D. Božić, Đedović, Jovanović, I. Božić (od 80' Janković), Kaljević (od 17' Smiljanić), Despotović, Majstorović, Nikolić

Predstojećeg vikenda sastav Lazarice dočekuje fenjeraša na tabeli, Jasen iz Brodareva, dok ekipa Polimlja gostuje Poletu (Trbušani).

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading