SLOGA PREKO BELOŠEVCA DO PRVOG MESTA: Očekuje nas uzbuljivo poslednje kolo prvenstva!

Autor:

Sport

29.05.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman gostiju, Serdarević je sačuvao sva tri boda svojoj ekipi!

SLOGA PREKO BELOŠEVCA DO PRVOG MESTA: Očekuje nas uzbuljivo poslednje kolo prvenstva!

Foto: FK Sloga Gorić

U okviru 17. kola Gradske liga Valjeva ekipa Beloševca ugostila je sastav Sloge iz Gorića, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:3.

Republika

Domaćin meča je u ovaj duel ušao sa 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu četvrtog mesta na tabeli, dok je sastav Sloge sa šest bodova više držao drugu poziciju u ligi, dva boda više ima lider prvenstva.

Aktuelni lider na tabeli je u ovom kolu bio slobodan, pa su gosti sa dodatnom motivom ušli u ovaj susret, pobeda bi ih dovela do liderske pozicije.

Ofanzivna igra Sloge isplatila se u 24. minutu kada je odlično iz kornera loptu u kazneni prostor uputio Nemanja Lazarević, sa druge stative je Marko Grujić smešta u mrežu, 1:0 za Slogu.

Do kraja poluvremena gosti su uspeli da dupliraju svoju prednost. Svetozar Savić je proturio loptu iza leđa golmana Ninkovića, 2:0 za Slogu.

Drugi deo igre otvaraju bolje domaći i ubrzo stvaraju izglednu priliku za njihov prvi gol na meču, ali istu ne realizuju.

Izvršio je trener domaćih dve promene u svojim redovima, i to je donelo određeni boljitak na terenu. 

U 76. minutu dosuđen je kazneni udarac u korist domaćeg tima, odgovornost preuzima Đorđe Pantelić, koji uspeva da prepolovi prednost protivnika, 2:1.

Ubrzo nakon gola, umalo se nije zatresla po treći put na meču mreža domaćih, ali je u situaciji 1 na 1, Savića i golmana Ninkovića, čuvar mreže izašao kao pobednik.

Pred sam kraj meča, glavni sudija Milorad Puzović dosudio je još jedan kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, ali je golman Uroš Sedlarević ovoga puta bio na visini zadatka, pobeda gostiju 2:1.

Sloga je ovim trijumfom zauzela prvo mesto na tabeli i sada uz meč više ima prednost u odnosu na prvog pratioca od jednog boda.

Beloševac - Sloga (Gorić) 1:2 (0:2)

Beloševac: Ninković, Mi. Ilić, Kremić (od 88' Mo. Ilić), L. Milutinović, Nikolić, I. Ilić, Radovanović (od 56' Jevtović), Radosavljević, Cupać, Vin (od 48' Novaković), Pantelić (od 88' P. Milutinović)

Sloga: Serdarević, Jovanović, Vesić, Milovanović, Radosavljević, Grujić, Simeunović, Lazarević, Savić, Isajlovski (od 88' Ranković), Liknić

Iz redova gostujućeg tima su posle meča za naš portal poručili:

- Ovo nam je jedna od najuspešnijih sezona, u prolećnom delu smo pobedili na svih sedam utakmica i kao nagrada za odlične partije je ovo prvo mesto. Ne treba nikog posebno izdavajati u našem sastavu, ali možemo napomenuti da je Lazarević najbolji asistent u ekipi, dok je Savić najbolji strelac sa 10 postignutih golova.

U sledećem kolu ekipa Sloge je slobodna, dok Beloševac gostuje ekipi Mladosti iz Valjevske Kamenice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading