DOMAĆIN ŽELI TRIJUMF ZA KRAJ PRVENSTVA: Ekipa Voje Gačić će ugostiti sportske prijatelje iz Kovačice!

Autor:

Sport

26.05.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavija, baš kao i njihov nedeljni rival igra u jako promenjivoj formi.

DOMAĆIN ŽELI TRIJUMF ZA KRAJ PRVENSTVA: Ekipa Voje Gačić će ugostiti sportske prijatelje iz Kovačice!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru 18. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, koje je ujedno i poslednje za ovu sezonu, ekipa Voje Gačić ugostiće sastav Slavije iz Kovačice, utakmica se igra u nedelju, 28. maja od 17 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je odličnim partijama tokom prvog dela prvenstva bio na samo tri boda zaostatka u odnosu na lidera, ali je od starta proleća promenjivom formom svoje šanse za najviši plasman "ugasio". Trenutno se ekipa Voje Gačić sa 27 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji na tabeli.

Na poslednjih pet mečeva zabeležili su jedan trijumf, dva poraza i isto toliko remija. Ukoliko se gledaju mečevi samo na njihovom domaćem terenu, onda je tu skor ove sezone 5-1-1. Jedini put kada su ostali bez bodova pred svojim navijačima je u duelu sa liderom, koji je slavio na gostovanju sa 3:2.

Trener Miodrag Gačić je u izjavi za naš portal povodom nedeljnog meča poručio:

- U goste nam dolaze sportski prijatelji iz Kovačice, ulazimo u utakmicu silno motovisani da prvenstvo završimo pobedom. Očekuje nas dobar meč, imamo malih kadrovskih problema, ali nadam se da će tim koji izvedem biti kadar da upiše nova tri boda. 

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Teren kod Hale Sportova

Na terenu kod Hale Sportova će u nedelju gostovati trenutno četvrtoplasirani sastav na tabeli, koji svoju poziciju drži sa 24 osvojenih bodova. Slavija je svoj bodovni saldo osigurala preko osam trijumfa, dok su u sedam navrata ostali bez bodova.

Sastav iz Kovačice je na gostovanjima ove sezone upisao samo devet bodova, sav bodovni saldo su osigurali preko tri trijumfa, dok su sedam puta ostali praznih šaka. 

Na poslednjih pet mečeva Slavija je upisala tri trijumfa i dva poraza, u prošlom kolu su ostali bez bodova u duelu Borcem iz Sakula koji je slavio sa 3:1.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom sastava Voje Gačić rezultatom 3:1 na gostovanju u Kovačici.

Voja Gačić - Slavija (Kovačica)

Nedelja, 28. maj od 14 časova

Teren kod Hale Sportova u Pančevu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading