DA SE UBERE ŠAMPIONSKI PELCER: Poziv je stigao - iz Lozovika na beogradsku "Marakanu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski crveno-beli proslavljaju šestu uzastopnu šampionsku titulu.

DA SE UBERE ŠAMPIONSKI PELCER: Poziv je stigao - iz Lozovika na beogradsku "Marakanu"!

Foto: FK Udarnik Lozovik

Fudbalski klub Crvena zvezda dominantno je stigla do 34. pehara namenjenog najboljoj ekipi, čime je po prvi put u istoriji srpskog fudbala izboren i direktan plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

 

Proslava povodom navedenog ostvarenja biće održana u subotu 27. maja kada će crveno-beli na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu Novog Pazara i potpuno je izvesno da će navedenom susretu prisustvovati veliki broj pristalica kluba iz Ljutice Bogdana, kao i ljubitelja fudbala.

Kako je sportski kolektiv iz Lozovika objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, FK Udarnik će u subotu 27. maja biti gost na beogradskoj "Marakani" i uveličaće predstojeću proslavu srpskog fudbalskog šampiona.

 

 

Kada je reč o klupskim ostvarenjima u aktuelnoj sezoni, Udarnik iz Lozovika takmiči se u okviru Opštinske lige Velika Plana i trenutno se nalazi na trećoj poziciji navedenog stepena takmičenja sa deset osvojenih bodova.

Do kraja šampionata ekipa iz Lozovika će odigrati još jedan susret. U poslednjoj takmičarskoj rundi ugostiće Jedinstvo iz Krnjeva i to će biti direktna borba za osvajanje treće pozicije na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading