DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Mladosti se odlično pokazao protiv kandidata za viši rang!

Autor:

Sport

22.05.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se neko po prvi put našao na stadionu, ne bi verovao da je ovaj susret igran u okviru optšinskog ranga.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Sastav Mladosti se odlično pokazao protiv kandidata za viši rang!

Foto: Mihajlo Ilić

U okviru 22. kola Opštinske lige Aleksinac ekipa Mladosti 1955 (Moravac) ugostila je sastav Rudara 2016 iz Aleksinačkih Rudnika, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

Republika

Sastav Mladosti je u ovaj meč ušao sa 28 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za šesto mesto u ligi, dok je ekipa Rudara sa 47 bodova držala drugu poziciju na tabeli. 

Gostujući sastav je dosta bolje ušao u utakmicu, uspavanost domaćih igrača je kažnjena posle samo šest minuta igre.

Petar Đorđević je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmana Milenkovića, 1:0 za goste.

Pokušavali su domaći tokom celog prvog dela igre da dođu do izjednačenja, ali im to nije polazilo za nogom. Mogli su gosti iz par udaraca do novog pogotka, ali je golman Milenković bio na visini zadatka.

Posle desetominutne pauze dosta bolji izlazak na teren viđen je od igrača Mladosti, već u prvih 15 minuta stvorili su par izglednih šansi za postizanje gola, ali je odbrana gostiju, kao i golman Ristić odličnim reakcijama sprečio promenu rezultata.

Izmene koje je izvršio trener domaćih, Saša Smiljković su u velikoj meri doprinele dosta boljoj igri njegovog tima.

U 70. minutu nakon dobitka u kaznenom prostoru gostiju, najbolje se snalazi Đorđe Ristić koji šalje loptu u mrežu Rudara, 1:1.

Otvorile su se obe ekipe posle izjednačenja, napadalo se u intervalima na obe strane, ali mnogobrojna publika nije imala prilike da vidi još koji gol.

Mladost 1955 (Moravac) - Rudar 2016 (Aleksinački Rudnik) 1:1 (0:1)

Mladost 1955: Milenković, Pejković (od 75' Petrović), Stević (od 75' Trifunović), Cvetković, Živadinović, Smiljković, Arsić (od 64' Didić), Đorđević, Ristić, Stanojković (od 64' Milošević), Lazić

Rudar 2016: Ristić, Ivanović, Durmišević, Đurić, Jovanović (od 82' Dimitrijević), Miletić, Milanović (od 72' Dabarčić), Đorđević, Stojanov, Lazić, Petrović 

Trener domaćih, Saša Smiljković je za naš portal posle meča izjavio:

- Zadovoljan sam svemu urađenom do sada i načinom na koji ekipa funkcioniše u prolećnom delu. Na kvalitetan način smo prošli pripreme i ušli u drugi deo sezone rešeni da popravimo bodovni saldo iz jesenjeg dela. Kockice su se posložile što je prethodilo da se nalazimo u ovakvoj seriji bez poraza.  Zahvalio bi se i publici na velikoj podršci svakog vikenda koja je naš 12. igrač. 

U sledećem kolu sastav Mladosti je slobodan, dok ekipa Rudara dočekuje tim Rutevca.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading