DUEL NOVAJLIJA U LIGI: Ekipa Keja u Prilipac dolazi posle velike pobede protiv tima iz samog vrha tabele!

Autor:

Sport

21.04.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin želi prekid serije poraza protiv "fenjeraša" na tabeli.

DUEL NOVAJLIJA U LIGI: Ekipa Keja u Prilipac dolazi posle velike pobede protiv tima iz samog vrha tabele!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Tri boda su imperativ

U okviru 19. kola Zapadno moravske zone ekipa Lazarice iz Prilipca ugostiće sastav Keja iz Čačka, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 16 časova. 

Republika

Novajlija u zonskom rangu, ekipa Lazarice se posle 18 odigranih mečeva nalazi na učinku od pet pobeda, jedne podele bodova i 12 poraza, što je trenutno dovoljno za 11. poziciju na tabeli. Sastav iz Prilipca je odlično počeo debitansku sezonu u zoni, ali je posle dva uvodna trijumfa nanizao čak devet susreta bez pobede, tom prilikom su na svoj bodovni saldo dodali samo jedan bod.

Od starta prolećnog dela prvenstva Lazarica je na svoj bodovni saldo dodala samo tri boda, uspeli su igrači tima iz Prilipca da savladaju Spartak 1976 na gostovanju minimalnim rezultatom.

Jedan od osnivača kluba i trenutni član upravnog odbora, Borko Ružić je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Na domaćem terenu nemamo pobedu u poslednja tri kola, na isto toliko poslednjih mečeva nismo obogatili naš bodovni saldo. Mislim da je vreme za trijumf, igramo sa ekipom Keja koja će sigurno biti silno motivisana posle prošlonedeljne pobede na gosotvanju u Sevojnu, ali mi naš cilj znamo i pokušaćemo da ga ostvarimo. 

U nedelju će u Pilatoviće gostovati još jedan novajlija u ovom rangu, ekipa Keja koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Sastav iz Čačka ima samo sedam osvojenih bodova, koje su sakupili "uz pomoć" dva trijumfa i jedne podele bodova.

Igrači Keja u ovaj duel ulaze posle velikog uspeha, u prošlom kolu su slavili na gostovanju ekipi Sevojna rezultatom 2:1. I pored toga što su na taj meč otišli desetkovani, sa dosta izmešanih pozicija na terenu, uspeli su da upišu veliku pobedu i sada sigurno sa velikim optimizmom ulaze u nedeljni meč.

Prvi duel ova dva tima igran u Čačku završen je pobedom ekipe Keja rezultatom 2:1.

Lazarica (Prilipac) - Kej (Čačak)

Nedelja, 23. april od 16 časova

Teren u Pilatovićima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading