VREME JE ZA INFRASTRUKTURNI NAPREDAK: Stadion Mladosti iz Preljine će uskoro dobiti novi izgled! (FOTO)

Autor:

Sport

20.04.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub raste na svim poljima.

VREME JE ZA INFRASTRUKTURNI NAPREDAK: Stadion Mladosti iz Preljine će uskoro dobiti novi izgled! (FOTO)

Foto: FK Mladost Preljina

Dugogodišnji član Moravičke okružne lige, ekipa Mladosti iz Preljine se ove sezone nalazi u samom vrhu tabele, i jedan je od konkurenata za plasman u viši rang.

Republika

Trenutno se sastav iz Preljine sa učinkom od osam pobeda, šest podela bodova i samo dva poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je samo četiri boda. Odlično je započela ekipa Mladosti sezonu, napravljena je serija od 11 mečeva bez poraza i u tom periodu su zabeležena četiri nerešena rezultata.

Dva poraza, po mnogima iznenađujuća upisana su protiv ekipe Ozrem PMH (na domaćem terenu) i na gostovanju timu Donje Vrbave. Oba sastava se nalaze u donjem delu tabele Moravičke okružne lige (grupa Sever).

Na domaćem terenu ekipa Mladosti je ove sezone upisala samo jedan poraz, nošeni velikom podrškom domaćih navijača sa tribina, retko koji protivnik se "naigra fudbala" na njihovom stadionu.

Ovih dana pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava kako bi se odradilo pokrivanje tribine na stadionu Mladosti iz Preljine. Tom prilikom predsednik kluba, Miroslav Damljanović je za naš portal poručio:

- Vreme je da uradimo nešto dobro za našu Mladost, kao i za sve mlađe i starije fudbalere koji treniraju i igraju na našem terenu. Rezultati prvog tima su odlični, nalazimo se u samom vrhu tabele, dobre partije pružaju i naše mlađe selekcije i mislimo da je vreme da napredujemo i na polju infrastrukture. Ovom prilikom bi pozvao sve koji su u mogućnosti da nam pomognu koliko mogu kako bi našu ideju sproveli u realizaciju. Već smo prikupili trećinu potrebnih sredstava i ovom prilikom bi hteo da se zahvalim svima koji su učestvovali i koji će nadam se tek uzeti učešće u našoj akciji.

Predstojećeg vikenda ekipu Mladosti očekuje duel sa sastavom Jedinstva iz Gornje Gorovnice, utakmica se igra u nedelju, 23. aprila od 16 časova na stadionu Mladosti u Preljini. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading