GOSTI SE "GOSTILI" U KRČAGOVU: Sastav Rampe je "nastavio" krizu Prvog Partizana!

Autor:

Sport

18.04.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su gosti u drugom poluvremenu terensku inicijativu da pretvore u tri boda.

GOSTI SE "GOSTILI" U KRČAGOVU: Sastav Rampe je "nastavio" krizu Prvog Partizana!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 21. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog Partizana iz Užica ugostila je sastav Rampe iz Požege, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:0.

Republika

Ekipa Prvog Partizana je u ovaj duel ušla sa deobe desetog mesta na tabeli (22 boda), dok je sastav Rampe sa 19 bodova više na petoj poziciji.

Od samog starta meča gosti su diktirali tempo, stvarali su prilike i ubrzo su došli do vođstva. 

Igrao se osmi minut kada je brzonogi Božidar Tešović solo prodorom prošao odbranu domaćina i poslao je loptu u mrežu, 1:0 za Rampu.

Nastavili su igrači Rampe sa odličnom igrom i do kraja prvog dela su mogli iz par izglednih prilika do uvećanja prednosti, ali je golman Đurić u par navrata odlično intervenisao.

Pred sam kraj prvog poluvremena Radojičić je oboren u kaznenom prostoru Rampe i glavni sudija Stefan Škodrić je pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Radan Kovačević, 1:1.

Ostali su gosti smireni posle velikog broja promašaja i izjednačenja, i već od prvog minuta nastavka "ubacuju u višu brzinu". 

Sa svih strana izvršen je pritisak na domaću odbranu, bilo je pitanje trenutka kada će i ko postići gol za Rampu.

U 58. minutu "pala" je, po drugi put odlična defanzivna postavka domaćeg tima, Nikola Pavlović je posle kornera glavom poslao loptu u mrežu Đurića, 2:1 za Rampu.

Četiri minuta kasnije dosuđen je kazneni udarac u korist gostujućeg sastava. Siguran sa "kreča" bio je Tešović koji svojim drugim golom na meču uvećava prednost Rampe na 3:1.

Konačan rezultat meča postavio je rezervista Bojan Stojković na asistenciju još jednog rezerviste, mladog Ćirjanića, 4:1 za goste.

Prvi Partizan (Užice) - Rampa (Požega) 1:4 (1:1)

Prvi Partizan: Đurić, Čolić, I. Kovačević, Delić, Knežević, Simić, Stamatović, R. Kovačević, Poledica (od 10' Janković), Radojičić (od 54' Selaković), Ilić (od 61' Sokić) 

Rampa: Varagić, Cvijović, Mladenović, Pavlović, Savić (od 46' Nedeljković), Stevanović (od 63' Stojković), Mutavdžić, Tešović, Savatijević, Dimitrijević (od 76' Ćirjanić), Šojić

U sledećem kolu Rampa dočekuje ekipu Tare (Kremna), dok sastav Prvog Partizana sastavu Avijatičara (Vranjani).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading