ORLOVI SLEĆU U POLJNU: Blagotin na svom terenu i dalje ne zna za poraz ove sezone!

Autor:

Sport

31.03.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljna je gostovanje sa kojeg retko ko odnese bodove.

ORLOVI SLEĆU U POLJNU: Blagotin na svom terenu i dalje ne zna za poraz ove sezone!

Foto: FK Blagotin Poljna

U okviru 19. kola Zone Zapad ekipa Blagotina iz Poljne će su subotu od 16 časova ugostiti sastav Orlova iz Jasenova

Republika

Sastav iz Poljne je u dosadašnjem toku sezone na svoj konto upisao 25 bodova što je dovoljno za šestu poziciju na tabeli. U uvodna tri meča prolećnog dela zabeležene su dve pobede uz jedan poraz. Pred svojim navijačima igrači Blagotina igraju jako dobro što pokazuje i učinak na domaćem terenu. Na osam odigranih mečeva imaju šest pobeda i samo dva "iksa".

Sastav Blagotina igra jako tvrde mečeve, najbolji dokaz ovoj tvrdnji su i brojevi u njihovim kolonama datih i primljenih golova u ligi. Mrežu protivnika su na 18 mečeva zatresli "samo" 20 puta, dok je njihov golman savladan četiri puta više. 

U Poljni će sutra sleteti Orlovi koji se trenutno sa 15 bodova nalaze na 13. poziciji na tabeli. Sastav iz Jasenova će teško "odbraniti" prošlogodišnju šestu poziciju na kraju sezone. Igrači ne pružaju najbolje partije ove takmičarske godine, a stvari se u mnogome nisu promenile ni tokom nastavka prvenstva.

Orlovi se nalaze u seriji od tri poraza u uvodna tri kola prolećnog dela. Prošle nedelje na gostovanju ekipi Lugomir pretrpeli su novi neuspeh, po nekima i iznenađujući. Slavio je domaći sastav u tom susretu rezultatom 2:1.

Iz redova Orlova su povodom meča sa ekipom Blagotina poručili:

- Nije Poljna mesto gde bi naš tim mogao i morao da traži izlaz iz loše forme. Izuzetno zahtevno gostovanje nas očekuje, verovatno bi već sada bili prezadovoljni bodom, ali se unapred ništa ne zna. Domaći tim ima ulogu favorita zbog same pozicije na tabeli, a pored toga ćemo biti oslabljeni neigranjem kapitena i nekoliko standardnih prvotimaca zbog povreda i kartona.  

U prvom susretu ova dva tima u Jasenovu slavio je domaći sastav rezultatom 4:1, ali se igrački kadar Orlova od tog meča u velikoj meri izmenio.

Blagotin (Poljna) - Orlovi (Jasenovo)

Subota, 1. april od 16 časova

Teren u Poljni

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading